Untitled
01 apr 2016
week 146: 25 t/m 31 maart

Op 25 maart is Laura naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze heeft het weer goed gedaan. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan, voordat we Bas weer konden gaan halen. ’s Middags kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek.
Op 26 maart hebben Bas, Laura en ik ’s morgens boodschappen gedaan. Na de lunch zijn we met zijn drietjes broeken gaan kopen, want ze hebben er allebei de afgelopen week 2 kapot gekropen. Omdat Bas moest plassen, zijn we ook gezellig nog even bij opa en oma Van Aerle geweest. Samen met Mark hebben we eitjes geverfd (of eigenlijk gestift) en zijn we een rondje gaan wandelen (naar de spoorwegovergang). We hebben lekker pannenkoeken gegeten en nog even met zijn vieren op de Wii gespeeld.
Het was eerste Paasdag op 27 maart. ’s Middags zijn we naar opa en oma Van Aerle gegaan. Tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila en tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Met zijn allen zijn we in Asten bij Dinertijd gaan eten. Het was erg gezellig. Na het eten hebben we met zijn allen bij opa en oma nog wat geddronken.
Op 28 maart, 2e Paasdag, zijn we ’s middags naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Eerst hebben Bas en Laura samen met Esther en Lars paaseitjes gezocht. Dit jaar niet in de tuin, maar gewoon binnen, omdat het zo’n slecht weer was. Toen het niet meer regende, hebben ze wel nog lekker in de tuin op de skelter rondgecrosst. We zijn met zijn allen gezellig gaan eten bij Wereldrestaurant in Mierlo. Laura liet haar vork aan Esther zien en zei: “Dat is toch gek, zo kan ik toch niet eten?!” Esther keek naar de vork, of er wat mis mee was, en toen ze vroeg wat Laura bedoelde, zei Laura: “Er zit toch helemaal niks op…” ;-)
Laura is op 29 maart weer op de Peuterspeelzaal geweest. Ze heeft het toen ik wegging goed gedaan, maar bij het ophalen ging het wat minder: dan kan ze ineens niet meer zelf lopen en moet ik haar dragen. Mark werkte vandaag thuis en met zijn vieren hebben we geluncht. Na school hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. ’s Avonds kwam oma Van Aerle op Bas en Laura passen, omdat wij 10-minuten-gesprek hadden met juf Eri. Toen we weer thuis waren, heeft oma Bas en Laura mee naar bed gebracht. ’s Nachts heeft Laura overgegeven in haar bed. Ik heb ’s nachts 2 machines gewassen (haar Nijntjes, kussen, dekbedovertrek en pyjama waren vies). Laura heeft even bij ons in bed gelegen, maar na een tijdje wilde ze toch graag terug naar haar eigen bed. Gelukkig heeft ze de rest van de nacht goed geslapen.
Op 30 maart bleef Mark ziek thuis, waardoor Laura lekker door kon slapen, terwijl ik Bas naar school bracht. Op zich was er niet veel aan Laura te merken, behalve dat ze veel op de bank ging liggen, maar ze is wel vaker “lekker lui”. Maar na de fruithap gaf ze weer alles over. Toen Bas ’s middags thuis was uit school hebben we met zijn vieren een stukje gewandeld. Laura ging mee op haar nieuwe driewieler en dat gaat heel goed. Het heeft een tijd geduurd voordat ze zelf wilde/kon trappen en ook het sturen was tot voor kort een drama. Bas en Laura hebben fijn nog een tijdje in de tuin gespeeld.
Op 31 maart hebben Bas en Laura in de tuin gespeeld en we hebben met zijn drietjes op de Wii gespeeld. Mark is vanuit zijn werk naar Oegstgeest vertrokken voor zijn examen morgenvroeg, dus die was er niet om Bas naar het podium te rijden. We waren 4e en Bas was zwaar teleurgesteld…
Dat Laura bang was voor honden, wisten we al. Maar toen ze ’s middags in de tuin aan het spelen was, kwam ze me een paar keer bijna huilend roepen, omdat er een vogel in de tuin zat… (geen heel grote vogel, maar gewoon een musje en een roodborstje…). Ook riep ze me dat er “een beest in de kamer zat”. Ik hoopte dat het geen dikke, grote spin zou zijn, want daar ben ik zelf best een beetje bang voor, maar het bleek maar een mier te zijn…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative